Ricotta owcza BIO sezonowana, 200g

  • Dodaj recenzję:
  • Producent: Argiolas Formaggi
  • Dostępność: Brak Brak  (0 szt.)
Cennik dostaw
Kurier GLS Kurier GLS Pobranie
12,00 zł 15,00 zł
  • szt.
  • 16,00 zł 10,00 zł
  • Niedostępny

Zobacz jak zapakujemy Twój produkt!

Ricotta Stagionata di Pecora BIO - ricotta owcza ekologiczna sezonowana

Masa netto: 200g

Ricotta Stagionata di Pecora BIO - ekologiczny ser owczy ricotta sezonowana

Składniki: serwatka mleka owczego*, sól

* mleko certyfikowane ekologiczne

Wytwarzane z najwyższej jakości ekologicznego mleka owczego w sardyńskiej serowarni Argiolas, która znajduje się na południu wyspy, w miejscowości Dolianova. Ser Ricotta sezonowana jest sezonowana minimum 20-30 dni; delikatny, słonawy smak, biały kolor, twarda struktura. Świetny do deski serów, przekąsek, także jako dodatek do różnych dań.

Serowarnia Argiolas Formaggi od ponad 60 lat wytwarza sery owcze i kozie dając najlepsze świadectwo sardyńskiej tradycji serów z mleka owczego. 

Masa netto: 200g

Ser pakowany próżniowo

Najlepiej spożyć do: 14.10.2020

Producent: Argiolas, Sardynia, Włochy

Dostawa 24h

darmowa dostawa
od 300 zł

Oryginalne specjały
prosto z Włoch

Idealne
na prezent

Wspieramy miłośników
prawdziwej włoskiej kuchni