Masz pytanie? 62 735 64 84 info@kuchnia-wloska.com.pl
Aristeo Pecorino al Rosmarino - Ser owczy z rozmarynem
Producent: Argiolas
Masa netto: około 324 g (+/- 10g)
Aristeo Pecorino al Rosmarino - Ser owczy z rozmarynem
Składniki: mleko owcze, rozmaryn 1%, sól, pieprz, podpuszczka, bakterie kwasu mlekowego.
Wytwarzane z najwyższej jakości mleka owczego w sardyńskiej serowarni Argiolas, która znajduje się na południu wyspy, w miejscowości Dolianova. Ser Aristeo Pecorino al Rosmarino jest serem miękkim, sezonowanym minimum 10 dni; delikatny smak mleka owczego z nutami traw i kwiatów wzmocniony jest aromatem rozmarynu, co owocuje unikalnym, śródziemnomorskim smakiem. Świetny do deski serów, przekąsek.
Bez konserwantów i sztucznych dodatków.
Serowarnia Argiolas Formaggi od ponad 60 lat wytwarza sery owcze i kozie dając najlepsze świadectwo sardyńskiej tradycji serów z mleka owczego.
Masa netto: około 324 g (+/- 10g)
Ser w drewnianym koszyczku, pakowany próżniowo
Wyprodukowano na Sardynii, we Włoszech
Producent: Argiolas Formaggi
Należy spożyć do: 18.11.2024