62 735 64 84 62 735 64 84 info@kuchnia-wloska.com.pl info@kuchnia-wloska.com.pl

Aristeo Pecorino al Tartufo - owczy ser truflowy, ok. 270g

Aristeo - Pecorino z Sardynii z czarną truflą Masa netto: ok. 270 g (+/- 14g)
  • 42,00 zł
  • szt.
    Niedostępny

dostawa
w 24h

darmowa dostawa
od 300 zł

zobacz jak
zapakujemy Twój produkt

Aristeo al Tartufo - Owczy ser z truflami

Składniki: mleko owcze, trufle (trufle 85%, oliwa z oliwek sól, aromat) 1%, sól, pieprz, podpuszczka, bakterie kwasu mlekowego. 

Wytwarzane z najwyższej jakości mleka owczego w sardyńskiej serowarni Argiolas, która znajduje się na południu wyspy, w miejscowości Dolianova. Ser owczy Aristeo  al Tartufo jest serem miękkim, sezonowanym minimum 10 dni; oprócz charakterystycznych dla owczego sera nut smakowych świeżego mleka, trawy i kwiatów wyczuwalny charakterystyczny aromat czarnych trufli dodanych do sera. Jest to ser miękki, lecz o zwartej strukturze, nadaje się do krojenia. Świetny do deski serów, przekąsek, dla wszystkich wielbicieli truflowych smaków.

Bez konserwantów i sztucznych dodatków.

Serowarnia Argiolas Formaggi od ponad 60 lat wytwarza sery owcze i kozie dając najlepsze świadectwo sardyńskiej tradycji serów z mleka owczego. 

Masa netto: ok. 270 g (+/- 14g)

Ser pakowany próżniowo

Należy spożyć do: 30.06.2024

Wyprodukowano na Sardynii, we Włoszech

Producent: Argiolas Formaggi

  • Galfre'
  • Nord Salse
  • San Giuliano
  • iFerrari
  • Sa Marigosa
  • Inaudi
  • Mozzarisella
  • Frantoio Moscato
  • Simorgh S.N.C.
  • Natural Boom
  • Acetaia Mussini
  • Tiberino
  • Le Asolane
  • Eurocaf
  • Quore Puro
  • Blanco
  • Masseria Fruttirossi Srl
  • NOVELLA
  • Agrisalumeria Del Bosco
  • Gusto Toscano
  • Pasta Bertoli
  • Bortolotti Salumi
  • La Bottera
  • Fratelli CARLI
  • Bonfante
  • Argiolas Formaggi
  • Apulia Food
  • Ronco Luigina
  • Le Veneziane
  • Madama Oliva
  • Frescolat
  • IAQUILAT
  • Deseo
  • API Food
  • Dolcezze Del Forno
  • Fattorie Fiandino
  • BUSTI
  • Galup
  • Verys
  • Filippone
  • Happy Mama
  • PastaJesce
  • Amedei
  • Marilungo Campofilone