Pecorino Pepato - ser owczy z pieprzem 200g
- Dodaj recenzję:
- Producent: Argiolas Formaggi
-
Dostępność:
Jest (5 szt.)
Kurier GLS | Kurier GLS Pobranie |
12,00 zł | 15,00 zł |
- szt.
- 27,50 zł 24,00 zł
Zobacz jak zapakujemy Twój produkt!
Pecorino pepato - dojrzewający ser owczy pecorino z pieprzem.
Producent: Argiolas
Pecorino pepato - dojrzewający ser owczy pecorino z pieprzem.
Skład: podgrzewane mleko owcze, podpuszczka, sól, pieprz.
Pecorino Romano DOP - owczy ser dojrzewający z apelacją Chroniona Nazwa Pochodzenia
Składniki: mleko owcze, podpuszczka jagnięca, sól, podpuszczka, pieprz 0,6%
Wytwarzane z najwyższej jakości mleka owczego w sardyńskiej serowarni Argiolas, która znajduje się na południu wyspy, w miejscowości Dolianova. Ser Pecorino pepato jest sezonowany minimum 180 dni; posiada zdecydowany, aromatyczny, pikantny pieprzny smak, twardą strukturę. Świetny do deski serów.
Serowarnia Argiolas Formaggi od ponad 60 lat wytwarza sery owcze i kozie dając najlepsze świadectwo sardyńskiej tradycji serów z mleka owczego.
Masa netto: 200g
Ser pakowany próżniowo
Najlepiej spożyć do: 31.01.2021
Producent: Argiolas, Sardynia, Włochy
Dostawa 24h
darmowa dostawa
od 300 zł
Oryginalne specjały
prosto z Włoch
Idealne
na prezent
Wspieramy miłośników
prawdziwej włoskiej kuchni