Pecorino Pepato - ser owczy z pieprzem 200g

  • Dodaj recenzję:
  • Producent: Argiolas Formaggi
  • Dostępność: Jest Jest  (28 szt.)
Cennik dostaw
Kurier GLS Kurier GLS Pobranie
12,00 zł 15,00 zł
  • szt.
  • 27,50 zł 24,00 zł

Zobacz jak zapakujemy Twój produkt!

Pecorino pepato - dojrzewający ser owczy pecorino z pieprzem.
Producent: Argiolas

Pecorino pepato - dojrzewający ser owczy pecorino z pieprzem.
Skład: podgrzewane mleko owcze, podpuszczka, sól, pieprz.

Pecorino Romano DOP - owczy ser dojrzewający z apelacją Chroniona Nazwa Pochodzenia

Składniki: mleko owcze, podpuszczka jagnięca, sól, podpuszczka, pieprz 0,6% 

Wytwarzane z najwyższej jakości mleka owczego w sardyńskiej serowarni Argiolas, która znajduje się na południu wyspy, w miejscowości Dolianova. Ser Pecorino pepato jest sezonowany minimum 180 dni; posiada zdecydowany, aromatyczny, pikantny pieprzny smak, twardą strukturę. Świetny do deski serów. 

Serowarnia Argiolas Formaggi od ponad 60 lat wytwarza sery owcze i kozie dając najlepsze świadectwo sardyńskiej tradycji serów z mleka owczego. 

Masa netto: 200g

Ser pakowany próżniowo

Najlepiej spożyć do: 09.12.2020

Producent: Argiolas, Sardynia, Włochy

Dostawa 24h

darmowa dostawa
od 300 zł

Oryginalne specjały
prosto z Włoch

Idealne
na prezent

Wspieramy miłośników
prawdziwej włoskiej kuchni