Masz pytanie? 62 735 64 84 info@kuchnia-wloska.com.pl
Pecorino Romano DOP - owczy ser dojrzewający z apelacją ChNP z Sardynii
Producent: Argiolas
Pecorino Romano DOP - owczy ser dojrzewający z apelacją ChNP (Chroniona Nazwa Pochodzenia) z Sardynii
Składniki: mleko owcze, sól, podpuszczka jagnięca, bakterie kwasu mlekowego.
Wytwarzane z najwyższej jakości mleka owczego w sardyńskiej serowarni Argiolas, która znajduje się na południu wyspy, w miejscowości Dolianova.
Serowarnia Argiolas Formaggi od ponad 60 lat wytwarza sery owcze i kozie dając najlepsze świadectwo sardyńskiej tradycji serów z mleka owczego.
Masa netto: 200g
Ser pakowany próżniowo.
Najlepiej spożyć przed: 02.03.2025
Producent: Argiolas, Sardynia, Włochy