62 735 64 84 62 735 64 84 info@kuchnia-wloska.com.pl info@kuchnia-wloska.com.pl

Pecorino Romano DOP - owczy ser dojrzewający z apelacją ChNP z Sardynii

Pecorino Romano DOP - owczy ser dojrzewający z apelacją ChNP z Sardynii
Producent: Argiolas

  • 29,00 zł
  • szt.

dostawa
w 24h

darmowa dostawa
od 300 zł

zobacz jak
zapakujemy Twój produkt

Pecorino Romano DOP - owczy ser dojrzewający z apelacją ChNP (Chroniona Nazwa Pochodzenia) z Sardynii

Składniki: mleko owcze, sól, podpuszczka jagnięca, bakterie kwasu mlekowego. 

Wytwarzane z najwyższej jakości mleka owczego w sardyńskiej serowarni Argiolas, która znajduje się na południu wyspy, w miejscowości Dolianova.  

Serowarnia Argiolas Formaggi od ponad 60 lat wytwarza sery owcze i kozie dając najlepsze świadectwo sardyńskiej tradycji serów z mleka owczego. 

Masa netto: 200g

Ser pakowany próżniowo.

Najlepiej spożyć przed: 02.03.2025

Producent: Argiolas, Sardynia, Włochy

  • Sa Marigosa
  • San Giuliano
  • Le Asolane
  • Masseria Fruttirossi Srl
  • API Food
  • BUSTI
  • Natural Boom
  • Dolcezze Del Forno
  • IAQUILAT
  • Acetaia Mussini
  • Fattorie Fiandino
  • Nord Salse
  • Blanco
  • Gusto Toscano
  • Pasta Bertoli
  • Frantoio Moscato
  • NOVELLA
  • Happy Mama
  • Quore Puro
  • Filippone
  • Galup
  • Tiberino
  • Bortolotti Salumi
  • Madama Oliva
  • Deseo
  • Amedei
  • PastaJesce
  • Frescolat
  • Fratelli CARLI
  • Ronco Luigina
  • Verys
  • Apulia Food
  • Galfre'
  • Agrisalumeria Del Bosco
  • La Bottera
  • Mozzarisella
  • Le Veneziane
  • Bonfante
  • Marilungo Campofilone
  • Argiolas Formaggi
  • iFerrari
  • Eurocaf
  • Simorgh S.N.C.
  • Inaudi